|
Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gabba
|
Tytuł: Zalogu przy każdej wizycie? : poniedziałek 01 maja 2006, 10:27 |
|
|
Mam pytanie: jak działa "zaloguj przy każdej wizycie"? Zaznaczam tę opcję, a gdy następnym razem wchodzę na forum znowu muszę się logować. Proszę o wskazówki... Pozdrawiam - 1majowo - zgodnie ze świętem - przy pracy!
|
|
Na górę |
|
 |
daniel
|
Tytuł: : poniedziałek 01 maja 2006, 16:46 |
|
 |
Administrator |
|
Zapewne w ustawieniach przeglądarki masz ustawione blokowanie cookies (tzw. ciasteczek), a na tym opiera się automatyczne logowanie na forum. Sprawdź to najpierw i jeśli faktycznie tak jest, to zmień.
Jeżeli ciasteczka są akceptowane, a mimo to automatyczne logowanie nie działa, to przyczyna może tkwić gdzieś indziej, tak więc napisz jakiej używasz przeglądarki to będzie mi łatwiej udzielić jakiejś wskazówki.
Pozdrawiam.
|
|
Na górę |
|
 |
Gabba
|
Tytuł: : poniedziałek 01 maja 2006, 17:18 |
|
|
Dzięki za szybką odpowiedź. Mam Internet Explorer.Gdy wchodzę w ustawienia tymczasowych plików internetowych widzę tam zakładkę: Sprawdź czy są nowsze wersje przechowywanych stron i mam ustawione na automatycznie. Przeglądam dalej,ale nic więcej tu nie widzę. O-znalazłam jeszcze coś: w zakładce zaawansowane ustawienia prywatności, jest takie coś: pliki cookie. w tej chwili mam automatyczną obsługę plików cookie. Gdy włączę: zastąp automatyczną obsługę plików pojawia się możliwość zaakceptowania, zablokowania albo monitowania plików cookie tej samej firmy (albo innej). Ale to wszystko znalazłam w zakładce PRYWATNOŚĆ. Trochę boję się tam mieszać...Pozdrawiam
|
|
Na górę |
|
 |
daniel
|
Tytuł: : wtorek 02 maja 2006, 19:58 |
|
 |
Administrator |
|
Jeśli masz zaznaczoną automatyczną obsługę plików cookie to powinno działać. Żeby się przekonać, czy przyczyna tkwi w ustawieniach przeglądarki zaznacz 'Zastąp automatyczną obsługę plików cookie', a następnie 'Monituj', zarówno w 'Pliki tej samej firmy', jak i 'Pliki innych firm'. Szkody to żadnej nie przyniesie, a do starej konfiguracji nie problem powrócić. Jeśli to nie pomoże to polecam zmienić przeglądarkę, bo Internet Exporer, jak wszystkie cuda, które stworzył Microsoft bywają zawodne 
|
|
Na górę |
|
 |
gość
|
Tytuł: problem z zalogowaniem się : poniedziałek 18 gru 2006, 20:26 |
|
|
Mam przeglądarke Mozillę, gdy się zaloguję i chcę coś wpisac wyświetlasię napis, że jest już taki użytkownic. Co robię źle.
|
|
Na górę |
|
 |
alison3492
|
Tytuł: Re: Zalogu przy każdej wizycie? : wtorek 18 lis 2014, 14:20 |
|
|
Mamy już pięknie działające forum... Może wprowadzić kolejne udogodnienie. Mam na myśli drukowanie wątków. Zwłaszcza te instruktażowe ze wsparciem od Szymona  Bo tak, to drukują się z całym obramowaniem i nie są czytelne. Pozdrawiam..
|
|
Na górę |
|
 |
namal12
|
Tytuł: Re: Zalogu przy każdej wizycie? : środa 22 kwie 2015, 11:14 |
|
|
Czy pojawia się jakiś komunikat? Może po prostu jest słaby internet i czas na połączenie sie kończy nim dojdzie do ściągnięcia opisu?
|
|
Na górę |
|
 |
zebatek
|
Tytuł: Re: Zalogu przy każdej wizycie? : sobota 18 lip 2015, 14:26 |
|
|
Musisz sobie zapisać daną stronkę w historii przeglądarki, wtedy nie będziesz musiał się logować za każdym razem.
|
|
Na górę |
|
 |
wasyl0502
|
Tytuł: Re: Zalogu przy każdej wizycie? : czwartek 21 sty 2016, 22:09 |
|
|
Może masz źle ustawione ciasteczka. Zapisz stronę na przeglądarce, zmień ustawienia cookies i będzie git 
|
|
Na górę |
|
 |
Ola2
|
Tytuł: Re: Zalogu przy każdej wizycie? : wtorek 05 kwie 2016, 22:27 |
|
|
|
Na górę |