|
Posty bez odpowiedzi | Aktywne tematy
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka777
|
Tytuł: Re: angielski : sobota 23 gru 2017, 13:17 |
|
|
ja zawsze wolałam jak ktoś mnie uczył, wtedy miała większą motywację i jakiś obowiązek, po prostu godzina w tygodniu była przeznaczona na naukę i musiała się ona odbyć  teraz swoje dziecko też wyslałam na lekcję, bo mimo, ze sama posługuje sie angielskim, to wiadomo, jak uczy ktos spoza rodziny to dziecko po prostu potrafi sie skupić.. na szczęście mamy w Łodzi super szkołę językową dla dzieci, nie ma sztywnego siedzenia w ławkach, tylko nauka poprzez zabawę  na prawdę szczerze polecam, bo ja widzę ogromne efekty
|
|
Na górę |
|
 |
Angelika.ZZ
|
Tytuł: Re: angielski : wtorek 02 sty 2018, 16:30 |
|
|
Agnieszka777 pisze: ja zawsze wolałam jak ktoś mnie uczył, wtedy miała większą motywację i jakiś obowiązek, po prostu godzina w tygodniu była przeznaczona na naukę i musiała się ona odbyć  teraz swoje dziecko też wyslałam na lekcję, bo mimo, ze sama posługuje sie angielskim, to wiadomo, jak uczy ktos spoza rodziny to dziecko po prostu potrafi sie skupić.. na szczęście mamy w Łodzi super szkołę językową dla dzieci, nie ma sztywnego siedzenia w ławkach, tylko nauka poprzez zabawę  na prawdę szczerze polecam, bo ja widzę ogromne efekty ooo, a uchylisz rąbka tajemnicy co to za szkoła, bo poszukuje czegoś w centrum Łodzi dla swojego pięciolatka 
|
|
Na górę |
|
 |
Agnieszka777
|
Tytuł: Re: angielski : środa 10 sty 2018, 20:19 |
|
|
Angelika.ZZ pisze: Agnieszka777 pisze: ja zawsze wolałam jak ktoś mnie uczył, wtedy miała większą motywację i jakiś obowiązek, po prostu godzina w tygodniu była przeznaczona na naukę i musiała się ona odbyć  teraz swoje dziecko też wyslałam na lekcję, bo mimo, ze sama posługuje sie angielskim, to wiadomo, jak uczy ktos spoza rodziny to dziecko po prostu potrafi sie skupić.. na szczęście mamy w Łodzi super szkołę językową dla dzieci, nie ma sztywnego siedzenia w ławkach, tylko nauka poprzez zabawę  na prawdę szczerze polecam, bo ja widzę ogromne efekty ooo, a uchylisz rąbka tajemnicy co to za szkoła, bo poszukuje czegoś w centrum Łodzi dla swojego pięciolatka  pewnie, że tak  babyenglishcenter.pl angielski prowadzony w fajny, ciekawy sposób - dzieci się nie nudzą a postępy widać i słychać
|
|
Na górę |
|
 |
Angelika.ZZ
|
Tytuł: Re: angielski : środa 24 sty 2018, 17:58 |
|
|
Dzwoniłam do Baby English Center, umówiłam się na zajęcia probne i mój syn był zachwycony lektorką  od nowego semestru startujemy z nową grupą  już nie może się doczekać, dzieki za polecenie
|
|
Na górę |
|
 |
MagMagik
|
Tytuł: Re: angielski : wtorek 10 kwie 2018, 15:14 |
|
|
Hm... A jak uczyć dzieci języka rosyjskiego? Czy Waszym zdaniem np. ten język rosyjski dla dzieci online będzie dobrym rozwiązaniem? Z góry wielkie dzięki za porady 
_________________ to jedna z rzeczy, do których będziesz musiał w związku ze mną przywyknąć: gdziekolwiek jadę, zabieram ze sobą całe moje życie.
|
|
Na górę |
|
 |